Jen Selter poseerasi autiomaassa – kuvat eivät jättäneet arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Seuraajat saavatkin usein odottamaansa kuvamateriaalia kaunottaresta.

Tällä kertaa peppujulkkis on poseerannut mykistävän upeissa maisemissa autiomaassa jykevien kallioiden edessä. Alueelle on rakennettu hotelli ja sille uima-altaat, joten lomakohde on todellinen keidas karun maiseman keskellä. Siellä myös Selterin vartalo pääsee upeasti oikeuksiinsa.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.