Rokoteriita johti puukotukseen Helsingissä – poliisi kaipaa vihjeitä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Helsingin Alppiharjussa tapahtui lauantaina 13. marraskuuta välikohtaus, jota poliisi tutkii törkeänä pahoinpitelynä ja pahoinpitelynä. Tapahtuneen uskotaan saaneen alkunsa tekijöiden ja uhrien välille syntyneistä erimielisyyksistä rokoteasioihin liittyen.

Tapaus sai poliisin tietojen mukaan alkunsa Bar Kalliohovin edustalla. Rikosten uhrit olivat riitautuneet kahden heille ennestään tuntemattoman miehen kanssa koronarokotteista.

Miehet olivat seuranneet ravintolasta poistuneita uhreja Harjunkadulle ja hyökänneet heidän kimppuun. Tekijöiden epäillään puukottaneen toista uhria kasvoihin ja lyöneen toista nyrkein.

Helsingin poliisi peräänkuuluttaa vihjeitä tapaukseen liittyen. Toinen pahoinpitelijöistä oli arviolta yli 30-vuotias, 170 senttiä pitkä ja pukeutunut farkkuihin sekä mahdollisesti leopardi- tai maastokuvioiseen paitaan tai takkiin. Toisesta epäillystä ei ole selkeitä tuntomerkkejä.