Hulvaton nuoruuskuva: Arttu Wiskari ja vahvasti juopunut Pyhimys yögrillillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain elämää -ohjelmassa on parhaillaan mukana nimekäs joukko kotimaisia musiikkialan tähtiä, ja Pyhimyksen päivänä ruuduissa nähtiin myös historian siipien havinaa. Lähiöunelmii-kappaletta esiteltäessä ruutuun ilmestyi yllättäen Pyhimyksen nuoruudesta arkistokuva, jossa hän oli yögrillillä. Samaan aikaan kuvassa oli kuitenkin myös toinen tulevaisuuden tähti, sillä nuori Arttu Wiskari ilmeili tulevan räp-tähden takana.

Insertin jälkeen Wiskari pyysi saada kuvan takaisin ruutuun ja Pyhimys kertoi mistä siinä oli kyse. Hän itse nojaili vahvassa humalassa grillin tiskiin, mutta mukana ollut Heikki Kuula ihmetteli vaaleakutrisen Wiskarin puuhia. Pyhimys kertoi Vain elämää -ohjelmassa, että tuolloin tuleva poptähti Wiskari oli heille tuntematon nuori mies, joka ilmestyi kuvaan pyytämättä.

– Me oltiin oltu jossain kotibileissä Espoossa ja tää on otettu pilkun jälkeen Oopperan grillillä. Sitten jotkut urpot tulivat tuohon trollaamaan ja photobombaamaan meidän kuvaajaa. Mä oon ihan jurissa tossa noin. Me ei siis tunnettu ja sain vasta pari vuotta sitten tietää, että tossa on Arttu Wiskari, Pyhimys kertoi.