Suosittu räppäri puukottiin Tanskassa – taistelee hengestään 19-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanskalainen 19-vuotias räppäri Milan Rahim on julistettu aivokuolleeksi. Hän joutui puukotuksen uhriksi Taastrupissa sunnuntai-iltapäivällä. Milan Rahim oli tuleva nimi Tanskan rap-skenessä ja hänellä on yli puoli miljoonaa suoratoistoa Spotifyssa.

– Herää rakas pikkuveljeni, Milan Rahimin isoveli Marco Rahim kirjoittaa Instagramin tarinassa

Marco on myös räppäri ja hän on jakanut sydäntäsärkevän viestin 12.000 seuraajalleen. Milanin elämä ja ura päättyivät äkillisesti sunnuntaina iltapäivällä, kun häntä puukotettiin kaksi kertaa keuhkoihin ja yhden kerran sydämeen. Vammat ovat vakavia ja hän makaa tiedottomassa tilassa.

Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä ja heitä syytetään murhan yrityksestä. Tanskalaisen BT-lehden mukaan 19-vuotiaan räppärin lisäksi puukotettiin 21-vuotiasta miestä useita kertoja kehoon ja päähän. Toisen miehen tila on vakaa, B.T. uutisoi.

Poliisin mukaan puukotuksiin osallistui luultavasti enemmän rikoskumppaneita kuin pelkästään kolme pidätettyä, nuorta miestä. Poliisipäällikön mukaan tämä ei kuitenkaan automaattisesti viittaa siihen, että puukotukset olisivat olleet jengien välienselvittelyä.