90 Päivää morsiamena -tähden sivulle ilmestyi kuolinuutinen – törkeä vedätys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan 90 Päivää morsiamena -hittisarjassa esiintynyt Nicole Nafziger on julkaissut Twitterissä ja Instagramissa uutisen, jossa on hänen kuvansa ja uutinen kuolemasta. Kyseessä on törkeä vedätys ja lukijoiden kalastelua klikkiotsikon avulla.

– Olen murtunut kertoessani, että hän on kuollut, Nafziger kirjoittaa Twitterissä.

Kun linkin avaa, löytyy sen takaa lista vuonna 2021 kuolleista julkkiksista. Nicole ja hänen Marokossa asuva rakas Azan, eli Hassan M’Raouni, erosivat loppukesästä. Parin suhde on ollut ongelmallinen sen alusta saakka, sillä marokkolainen mies ei saanut haluamaansa viisumia Yhdysvaltoihin. Sen sijaan Nicole on elätellyt toivetta avioliitosta. Hän vietti viime vuonna monta kuukautta Marokossa Azanin luona.