Nainen koukussa hääjuhliin: Mennyt naimisiin jo 11 kertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdekanava TLC on aloittanut uuden realitysarjan, jossa seurataan avioliittoihin koukussa olevia. Addicted to Marriage -niminen ohjelmapläjäys esittelee nyt naisen, joka on ollut naimisissa uskomattomat 11 kertaa.

– Kun rakastun, niin rakastun nopeasti. Minua on kosittu yli 28 kertaa, 52-vuotias Monette kertoo ohjelman trailerilla.

Hän käy videolla läpi kaikki aviomiehensä, joista osan kanssa nainen on avioitunut kahteen eri otteeseen. Hän on solminut avioliittoja lyhyen tutustumisen jälkeen ja rakastunut miehiinsä päätä pahkaa. Avioliitto on sopimus elinikäisestä liitosta, vaikkakin sen arvo on kokenut inflaation nykymaailmassa.

– Olen aina toivonut, että tällä kertaa avioliitto kestää. Olen tavallaan muuttanut mielessäni miehet unelmieni sielunkumppaniksi, hän jatkaa ja kertoo seurustelleensa viimeisimmän poikaystävänsä Johnin kanssa kahden vuoden ja kolmen kuukauden ajan – ilman avioliittoa.