Nainen syytti ajovirheestä munarullaa – kännitesti paljasti todellisen syyn

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Maria Jurgilewicz oli päättänyt lähteä varhaiselle aamuajelulle. Luulisi 45-vuotiaan naisen tietävän, että päihtyneenä ajaminen ei kannata, mutta hän otti silti riskin ja astui ratin taakse. Poliisireissuhan siitä tuli.

Poliisi epäili heti alussa Maria Jurgilewiczin nauttineen päihdyttäviä aineita. Nainen selitti ajovirheistään juuri syömäänsä munarullaa, eli amerikkalaista välipalaa. Poliisi ei niellyt selitystä, koska nainen haisi alkoholilta ja hänen puheensa sammalsi.

Maria Jurgilewicz ei suoriutunut hänelle tehdystä yksinkertaisesta kokeesta ajotilan määrittelemiseksi. Naisen autosta löytyi lukuisia reseptilääkkeitä, kuten Tramadolia ja pulverimaista ainetta. Munarullaa humalaisen ajovirheistä syyttänyt nainen vietiin poliisiasemalle, The Smoking Gun uutisoi.