Sabina Särkkä palvoi aurinkoa purjeveneen kannella – upea kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmissa viime vuosina nähty Sabina Särkkä tuli alunperin tunnetuksi vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailujen ensimmäisenä perintöprinsessana. Taannoin avioitunut mallikaunotar jakaa nykyisin aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa, jossa nähtiin taannoin lomakuvia muun muassa Kreikassa sijaitsevalta Kefalonian saarelta.

Nyt Sabina poseeraa somekuvissaan tyylikkäästi purjeveneen kannella aurinkoa ottamassa. Samalla hän kertoo pitäneensä hieman lomaa sosiaalisesta mediasta.

– Mä oon viime viikkoina ottanut vähän lomaa somesta ja keskittynyt muihin juttuihin. Pakko myöntää, että on tehnyt niin hyvää mielelle ja keholle. 3 Siis some on magee paikka, mutta joskus on kiva ottaa siitä maailmasta hieman etäisyyttä. Ja varmaan ei edes hirveen moni huomannut mun poissa oloa täällä. :D Ihanaa viikonloppua kaikki! Muistakaa nauttia hetkistä, Sabina Särkkä kertoi.