Kissa löysi tärisevät lempipaikan – tässä ei ihminen viihtyisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissat ovat mestareita etsimään itselleen lepopaikkoja kodin eri kolkista. Toisinaan kattimaakarit kiipeävät ovien päälle lekottelemaan kuin suuremmatkin leopardit. Joskus ne löytävät nukkumiseen sopivat sopen saunan lauteilta. Joku nauttii kehräämisestä vaatekaapin kätköissä.

Erään kissan lempipaikka näyttää olevan pesutornin päällä oleva pyykkikori. Se on asettunut nukkumaan, eikä edes pesukoneen linkousohjelma saa sitä poistumaan makuupaikastaan. Ehkäpä se saa pienestä tärinästä ja hyrisevästä äänestä aikamatkan pentuna olemiseen, jolloin kissa tarpoi emon nisää tassuillaan.

Joskus kissat ovat menneet pesukoneen tai kuivausrummun sisälle nukkumaan. Yleensä omistaja huomaa lemmikkinsä siellä tarpeeksi ajoissa. On tiedossa tapauksia, joissa kissa on pelastunut pienen pesuohjelman jälkeen. Kissojen omistajien kannattaa tarkastaa kodinkoneet ennen käynnistämistä.