Sara Sieppi ja Sointu Borg tekivät harvinaisen päätöksen: ”Stoorisisältöä sydämeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median käytön yleistyminen on muuttanut ihmisten käyttäytymistä, sillä oman arjen jakaminen verkon kautta muille ihmisille on muodostunut monille aivan tavalliseksi toiminnaksi. Verkkoon kuvataan niin ruoat ja juomat kuin tapaamiset ja treenitkin.

Sosiaaliseen mediaan liittyy kuitenkin usein ilmiöitä, jotka eivät tee kaikille ihmisille välttämättä hyvää. Siksi jokaisen tulisikin kyetä pitämään välillä hieman taukoa somesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Nyt näin ovat tehneet muun muassa Diili-voittaja Sointu Borg ja missikaunotar Sara Sieppi. Muutaman päivän sometauko on tehnyt molemmille hyvää.

– Oon nauttinut maailmasta, seurasta, lämmöstä ja hetkistä. En oo tuijottanut kaikkea kameran linssin läpi, nii tullut vähän erilaista stoorisisältöä sydämeen. Suosittelen, Sara Sieppi toteaa.

– Se oli rapsakka reissu se. Laitoin kolmeks päiväks ilmotukset pois päältä puhelimesta. Teki hyvää, Levillä lomaillut Sointu Borg kertoi.