Kourtney Kardashian niukoissa biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian kihlautui viime viikolla poikaystävänsä, Blink-182 -rumpali Travis Barkerin kanssa. Realitytähti paljasti onnellisen uutisen sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissa. Äskettäin Kourtney Kardashian paljasti Instagramissa kihlasormuksensa, jonka arvoksi arvioitiin peräti miljoona dollaria.

42-vuotias tähti on tällä kertaa poseerannut tyylikkäissä lomakuvissaan Meksikon Cabo San Lucasissa, jossa julkkisperhe on aiemminkin käynyt rentoutumassa. Kourtney poseeraa melko niukoissa biksuissa, joissa ei ole ainakaan materiaaalia tuhlattu.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, koska Kourtney ja Travis suunnittelevat häiden järjestämistä. Kourtney ei ole aikaisemmin ollut naimisissa. Hän seurusteli Scott Disickin kanssa viiden vuoden ajan, minkä aikana pari sai kolme lasta. Travis oli naimisissa televisiotähti Shanna Moaklerin kanssa vuosina 2004-2008.