Kamelinvarvaskaunotar nahkamekossa – rinnat pullahtamaisillaan ulos asusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman pulleimmalla kamelinvarpaalla varustettu Mary Magdalene on överihottis, jolle on tärkeintä edustaa silikonibimbojen aatelisia. Hän on muokannut kehoaan täyteaineilla ja kehuu, että omistaa maailman isoimmat häpyhuulet. Nainen on itsekin myöntänyt omaavansa epävakaav persoonallisuuden, mikä vaikuttaa etenkin hänen julkisuuskuvaansa.

Rajoja rikkova ja mitään häpeilemätön Mary Magdalene on kuitenkin tunnustanut elävänsä roisia eloa lähinnä netissä ja kärsivänsä sosiaalisten tilanteiden pelosta. Nainen on kuitenkin niin näyttävä, että hän kääntää katseet kaikkialla minne menee. Tämän todistaa äsken nettiin ladattu kuva, jossa hänellä on pieni nahkamekko puettuna muodokkaan vartalonsa peitteeksi.

Hameen helma hädin tuskin peittää puolet pakaroista ja kaula-aukkokin on pingottunut jättimäisten rintojen ympärille. Mary Magdalene on ottanut ainakin kulmien kohotuksen, huulitäytteet, poskitäytteet, rasvansiirtoa huuliin ja poskiin, kolme nenäleikkausta, kahdet kuoret hampaisiin, lukuisia rasvaimuja, lukuisia rintojensuurennusleikkauksia, pepunkohotuksia ja takapuolen implantteja.