Posti varautuu Black Fridayn ja joulun ruuhkiin – avaa 101 väliaikaista noutopistettä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Black Friday ja joulusesonki näkyvät ruuhkana Postin toiminnassa. Nyt Posti on tiedottanut varautuvansa vuoden vilkkaimpaan aikaan avaamalla väliaikaisia noutopisteitä eri puolelle Suomea. Väliaikaisia noutopisteitä avataan torstaina 25. marraskuuta yhteensä 101 kappaletta. Pisteet sijoitetaan suosituimpien automaattien lähelle.

Postin mukaan väliaikaisiin noutopisteisiin ohjataan paketteja alkuperäisten automaattien ollessa täynnä, mutta asiakkaat voivat myös tilata paketit niihin suoraan ja palauttaa niistä verkko-ostoksia. Osa väliaikaisista noutopisteistä on Postin omia, osan toiminnasta vastaavat kumppanit. Kaikissa pisteissä on henkilökohtainen palvelu eli työntekijä antaa paketit ja neuvoo palautuksissa. Väliaikaisten pisteiden lisäksi ympäri maata löytyy 3 300 palvelupistettä.

Väliaikaisten noutopisteiden sijainnit löytyvät Postin tiedotteesta. Black Fridaysta alkaen Posti kuljettaa paketteja suosituimpiin automaatteihin myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Paketteja noudetaan ja toimitetaan vastaanottajille sunnuntaisin 28.11, 5.12, 12.12 ja 19.12.