Black Friday myös miesten hiustenleikkauksille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään viettävä kansainvälinen ostospäivä Black Friday pitää sisällään huiman määrän tarjouksia elämän eri osa-alueilta, sillä varsinkin kodin elektroniikan alennuspäiväksi yleisesti mielletty teema on laajentunut kattamaan paljon muutakin. Sopivasti pikkujoulukauden keskellä viettävä ostospäivä on siten varsin osuva myös esimerkiksi hiustenleikkuiden hankkimiseen.

Tyyli ei mene koskaan muodista, sanotaan. Tällä kertaa Black Fridayn ostoshuumassa tarjolla on myös rajoitettu erä hiustenleikkuuta, kun miesten parturiketju M Room myy kymmenen kerran Silver-jäsenkorttia 260 eurolla. Hinta sisältää kymmenen leikkauskerran lisäksi myös M Room Pulse -tuotteen sekä kolme M Extra -palvelua, joita ovat esimerkiksi

Tarjous on voimassa ensi sunnuntaihin saakka ja sillä rajoituksella, että jäsenyyksiä on myynnissä vain yksi per henkilö. Vuoden kestävän jäsenyyden tulee alkaa tämän vuoden puolella, joten 10 kerran jäsenyys toimii myös mainiona joululahjana. Mikäli isällä on jäsenyys, asioi perheen alle 12-vuotias poika isänsä kanssa edullisemmin. Tutustu tarjoukseen osoitteessa www.mroomshop.com.

Kerroimme aiemmin kuinka M Room sai ensimmäisenä Pohjoismaalaisena parturiketjuna Ekokompassi-ympäristösertifikaatin. Parturiketju ja sen yli 60 liikettä kehottavat nyt koko alaa mukaan muutokseen. M Room kävi läpi Ekokompassi-ohjelman mukaisesti oman toimintansa vaikutukset ympäristölle ja loi selkeät tavoitteet tulevaisuuteen.

– Vaikka palvelualalla hiilijalanjälkemme on lähtökohtaisesti pieni, on paljon asioita, joita voimme tehdä paremmin. Esimerkiksi LED-valaisimet liikkeissä ja vettä säästävät suihkupäät pesupaikoilla ovat pieniä tekoja nyt, mutta luovat ison vaikutuksen pitkällä juoksulla. Yksi vettä säästävä suihkupää voi säästää vettä jopa 50 prosenttia vettä vuodessa. Tavoitteemme on olla hiilinegatiivinen toimija tulevaisuudessa tekemällä tiivistä yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa, kertoo M Roomin Toimitusjohtaja Markku Kosonen.