Näin Dove Cameron valmistautuu romanttiseen iltaan – videolla parhaat kauneusniksit

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Dove Cameron tunnetaan parhaiten hänen useista rooleistaan Disney-elokuvissa, joista tuoreimpana julkaistiin vuonna 2017 elokuvateattereihin ilmestynyt Descendants 2. Nyt naistähti on kiinnitetty myös uuteen Tehotytöt-sarjaan kun suositusta Powerpuff Girls -animaatiosta ollaan tekemässä näyteltyä versiota.

Nyt Dove Cameron nähdään British Vogue -julkaisun kuvaamalla videolla, jolla nainen esittelee omia kauneussalaisuuksiaan. YouTube-videolla nähdään miten kaunis naistähti luo kasvoilleen meikin, joka sopii niin päivämeikiksi kuin iltamenoihinkin.

Dove Cameron näyttää miten hän tekee iholleen sellaisen meikin, joka kestää kasvoilla aina aamusta iltaan saakka. Kaikki alkaa kosteutuksesta, jonka jälkeen tähti lisää aurinkorasvaa ja meikkivoiteen iholleen. Silmämeikiksi riittää nestemäinen glitter, joka tuo säihkettä katseeseen. Silmiä Cameron korostaa vielä irtoripsitupsuilla, joita hän liimaa yksitellen omien ripsiensä sekaan.