Takavuosien päiväuni – Tältä Beverly Hills 90210 -kaunotar näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suosituimpiin teinisarjoihin lukeutuneen Beverly Hills 90210 -televisiosarjan tähti Jennie Garth koki elämässään taannoin kipeän avioeron, kun hänen ja näyttelijä Peter Facinellin liitto päättyi 17 aviovuoden jälkeen. Sittemmin näyttelijätär löysi uuden rakkaan Big Gigantic -yhtyeen rumpalista Jeremy Salkenista. Nykyisin Garth elää rauhallista perhe-elämää.

Jennie julkaisee tasaisesti uutta sisältöä sosiaalisen median seuraajilleen, sillä varsinkin monet miehet muistavat ihailleensa häntä takavuosina televisioruudussa. Esimerkiksi Instagramissa Garth nähdään muun muassa lomailemassa Meksikossa ja

Suositusta ysärisarjasta on jo tehty jo kertaalleen 90210-niminen uusi versio, joka kuitenkin päättyi viiden tuotantokauden jälkeen vuonna 2013. Tori Spelling, Jennie Garth ja Shannon Doherty palasivat sarjassa tuttuihin rooleihinsa, mutta Garth jätti sarjan tammikuussa 2010, eli kolme vuotta ennen sen virallista päättymistä. Sittemmin hittisarjan paluuta on työstetty moneen otteeseen sekä alkuperäisillä tähdillä että uusilla näyttelijöillä.