Matkatoimisto listasi joululomien suosituimmat matkakohteet

Matkailu · Terhi Piiroinen

Nettimatkatoimisto ebookersin datan mukaan joululoman matkoja suunnitellaan ahkerasti. Suosituimpien kohteiden Helsingin, Tampereen ja Rovaniemen lisäksi matkoja suunnitellaan myös lähellä sijaitseviin Euroopan kaupunkeihin. Helsinki on kuitenkin suosituin.

– Olipa kyse sitten lomasta pääkaupungissa, staycationista kaupungin laadukkaissa hotelleista tai läheisten kanssa vietetty aika, Helsinki tarjoaa upeita mahdollisuuksia niin majoituksen kuin aktiviteettienkin puolesta joululoman viettoon, iloitsee ebookersin viestinnästä vastaava Rebecca Murphy.

Ulkomailla sijaitsevista kohteista suomalaisten silmissä siintää erityisesti lyhyen lentomatkan päässä olevat kaupunkikohteet. Suosituimpien kohteiden joukossa ovat muun muassa Berliini, Amsterdam, Göteborg ja Tukholma. Kymmenen suosituimman kohteen listalta löytyy myös Etelä-Euroopan kohteista tutut Barcelona ja Alicante.

Suosituimmat lentokohteet:

– Helsinki– Berliini– Amsterdam– Göteborg– Tukholma– Barcelona– Alicante– Kittilä– Nizza– Oulu

Suosituimmat majoituskohteet:– Helsinki– Tampere– Rovaniemi– Tallinna– Malaga– Kittilä– Turku– Oulu– Teneriffa– Praha