Pasha Pozdniakovan kylpyläkuva leviää maailmalla: ”Taivas maan päällä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova nähtiin taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on jo yksin Instagramissa jo lähes puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on siis yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Tällä kertaa Pasha on kiinnittänyt kansainvälisesti huomiota somekuvallaan, jossa hän nautiskelee Järvisydämen kylpylän kesäisestä annista auringossa altaassa istuskellen. Uhkea kurvitar toteaa paikan olevan kuin taivas maan päällä, ja monet voivat varmasti olla hänen kanssaan samaa mieltä.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.