Vuoto rahankuljetusautossa – moottoritie peittyi seteleihin Yhdysvalloissa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rahaa sataa harvemmin taivaalta, mutta joskus yllättävät tilanteet voivat johtaa todellisiin setelikuuroihin. Taannoin moottoritielle levisi Yhdysvaltojen Kaliforniassa valtavia määriä käteistä rahaa.

Odottamaton tilanne alkoi panssaroidun rahankuljetusauton oven avauduttua perjantaina 19. marraskuuta Interstate 5 -moottoritiellä San Diegossa. Ajoneuvon kuljettamat setelit levisivät sisältä ympäriinsä, mikä aiheutti kaaoksen liikenteessä. Ihmiset pysäyttivät autojaan keskelle moottoritietä alkaakseen poimia käteistä asfaltilta.

Hurjasta näystä ikuistettu video on sittemmin levinnyt sosiaalisessa mediassa. CNN-uutissivuston mukaan ainakin kaksi ihmistä joutui käsirautoihin poliisin saavuttua paikalle. Poliisit ovat kehottaneet rahoja poimineiden ihmisten palauttamaan setelit viranomaisille.