Joululoman hittituote: Viinisukat takanreunukselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa on tapana jättää joulusukat takan reunukselle. Ideana on, että savupiipun kautta tuleva joulupukki panee lahjat sukkiin, joista lapset ne löytävät seuraavana aamuna. Äidille on omanlaiset joulusukat.

Netissä on nyt esitelty joulusukka, joka on todellisuudessa viinipussi. Sen voi täyttää haluamallaan viinillä ja ottaa ohimennen juomaa mukiin. Kännääminen ei kuulu toivottavasti kenenkään jouluun ja vielä vähiten lasten, mutta sivistyneet siemaukset ovat sallittuja jokaiselle.

Idea on hauska, eikä joulusukkien hintakaan päätä huimaa. Amazon-verkkokaupassa niitä on saatavilla neljä kappaletta hintaan 27,12 euroa. Kannattaa muistaa, että Euroopan unionin ulkopuolelta tilatessa tuotteisiin lisätään tullimaksut.