Joulukausi voi nostaa halut tappiin – makuuhuoneen välineistöä joulukalenterista

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulukuinen stressi voi lannistaa useiden pariskuntien haluja makuuhuoneen intiimeissä toimissa. Juhlapyhien tunnelmaan kuuluu yhdessäolo ja iloinen mieli, mutta samaan aikaan siitä koituva työmäärä voi kuitenkin laimentaa intoa. Tutkimusten mukaan ihmiset harrastavatkin jouluna tavallista vähemmän peiton alla.

– Suuri osa kaikesta jouluun liittyvästä käytännön työstä putoaa usein meidän naisten harteille. Naiset ansaitsevat kunnon hengähdystauon – myös nyt joululomilla. Ja sen antaminen on oikeastaan aivan yksinkertaista. Kumppanina voit auttaa ylimääräisissä käytännön askareissa, lahjahässäkässä ja myös hemmottelemalla. Hän ansaitsee sen, Sinfulin Mathilde Mackowski kertoo.

Markkinoilla on jo vuosien ajan ollut erilaisia joulukalentereita, joiden luukuista paljastuu makuuhuoneen intiimeissä puuhissa joko yksin tai kumppanin kanssa käytettäviä välineitä.