Kanye West tyhjensi Instagraminsa ystävän kuoleman jälkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Kanye Westin Instagramissa odotti fanien huolen herättänyt yllätys maanantaina. Artisti oli poistanut Instagram-tililtään kaikki julkaisut.

Julkaisujen poistamisesta huolimatta Kanye Westin Instagram-tili on edelleen aktiivinen. Artisti ei ole kertonut julkisuudessa syytä tempaukselleen. Kanye on aikaisemmin poistanut Instagram-tilinsä pariinkin kertaan, vain palatakseen palveluun myöhemmin uudelleen.

Kanye jakoi viikonloppuna Instagramissa kiitospäivän julkaisun, jossa hän kiitteli perhettään ja lähipiiriään sekä puhui taannoisesta arvioerostaan, myöntäen Kim Kardashianilla olleen ongelmia hänen alkoholin käytön ja Donald Trumpin kannattamisen suhteen. Sunnuntaina Kanyen pitkäaikaisen ystävän ja yhteistyökumppanin, Louis Vuittonin pääsuunnittelija Virgil Ablohin paljastettiin kuolleen syöpään. Räppäri tyhjensi Instagram-tilinsä noin vuorokautta myöhemmin.