Pate Mustajärven onnettomuus sotki keikkakuviot: ”Vahva kipulääke yhdistettynä olueen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popedan nokkamies Pate Mustajärvi aiheutti paheksuntaa viime viikolla Forssassa järjestetyllä keikalla. Mies oli ollut yleisön mukaan sekava ja esiintynyt heikkolahjaisesti. Syynä oli miehen mukaan vahva päihtymystila. Seuraavan päivän keikka Seinäjoella peruttiin.

– Sauvakävelykin voi kuulkaa olla vaarallinen laji. Vedin alkuviikon aamulenkillä kunnon lipat, josta jäi mustelmien lisäksi muistoksi kova kylkisärky. Viikonloppuna sain kirvelevän muistutuksen siitä, että vahva kipulääke yhdistettynä vahvaan olueen ei ole toimiva yhdistelmä, Pate myöntää nöyränä ja kertoo sekakäytön olevan keikkafiaskon syytä.

– Tänään röntgenissä paljastui kivun syy, kaksi katkennutta kylkiluuta. Olen koko orkesterin puolesta todella pahoillani Forssan tapahtumista ja peruuntuneesta Seinäjoen keikasta. Syvät pahoitteluni. Ensi viikonloppuna hommat jatkuu!

Fanit ovat olleet ymmärtäväisiä muusikolle. Kaikille tapahtuu erehdyksiä, mutta parhaiten siitä selviää avoimesti virheensä myöntänyt. Ihmiset suosittelevat Patelle nastakenkien hankkimista.