Kelly Osbourne ratkesi ryyppäämään ja lihoi uudellen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikko Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne sai elämänsä raiteilleen terveellisten rutiinien avulla. Vuosi 2021 kuitenkin veti maton hänen jalkojensa alta ja nainen ratkesi ryyppäämään. Samalla hän veti vessanpöntöstä suurella työllä saavuttamansa unelmien vartalon.

Kelly Osbourne kävi lihavuusleikkauksessa ja saavutti hoikan ulkomuodon nopeasti. Vuosi 2021 on kuitenkin ollu naiselle poikkeuksellisen raskas ja hän on joutunut uudestaan päihdekoukkuun. Hän on turruttanut ahdistusta lohtusyömällä, joten painon kerrotaan nousseen hurjasti, Page Six uutisoi.

Kerroimme aiemmin, että Kelly on kirjautunut vieroitushoitoon Texasissa. Hän myös suunnittelee julkaisun mukaan katoavansa julkisuudesta hoidon jälkeen. Osbourne paljasti jo huhtikuussa alkaneensa jälleen juomaan alkoholia korona-aikana kärsimänsä hermoromahduksen vuoksi neljän raittiina vietetyn vuoden jälkeen.