Yksin kotona -elokuvan talosta Airbnb-majoituspaikka – vain yhdeksi yöksi

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksin kotona -elokuvasta tuttu McCallisterien koti on muutettu Airbnb-kohteeksi. Suosikkielokuvasta tunnettua kotia tosin vuokrataan majapaikaksi vain yhdeksi yöksi enintään neljälle onnekkaalle henkilölle. Ikoniseksi muodostunut talo sijaitsee Yhdysvaltojen Chicagossa.

Talo näyttää niin ulkoa kuin sisältäkin edelleen melko samalta kuin vuoden 1990 elokuvassa. Airbnb:n mukaan talossa on jopa esillä lemmikkihämähäkki, jollainen nähtiin jouluisassa suosikkielokuvassa. Vieraita vastaanottamassa talossa on Macaulay Culkinin esittämän Kevin McCallisterin pahansuopaa isoveljeä, Buzzia näytellyt Devin Ratray.

Yöpyjät saavat jopa viritellä taloon omia ansojaan, nauttia pizzaa ja katsella illan päätteeksi Disneyn tuoretta Yksin kotona: Oma koti kullan kallis -elokuvaa. Talo vuokrataan enintään neljälle onnekkaalle vieraalle yhdeksi yöksi vain 25 dollarin hintaan 12. joulukuuta 2021. Airbnb ottaa hakemuksia vastaan 7. joulukuuta alkaen.