Hiihtäjäkaunotar Vilma Nissinen rohkeassa kuvassa: ”Köyhän miehen Kardashian”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomen maajoukkueeseen kuuluva maastohiihtäjä Vilma Nissinen täytti perjantaina 24 vuotta. Nouseva urheilija on syntymäpäivän kunniaksi julkaissut sosiaalisessa mediassa näyttävän ja rohkeankin kuvan.

Instagram-otoksessaan Nissinen nähdään poseeraamassa yläosattomissa, ruusukimppu edessään. Kuvan tunnisteissa oli mukana humoristiseen sävyyn #käyhänmiehenkardashian, mikä viittaa realitysarjastakin tunnetun julkkisperheen jäseniin.

– Päivä, jolloin voi juhlia sitä ettet kuollut viime vuonna, Nissinen kirjoitti syntymäpäiväteemaan liittyen.

Vilma Nissinen on mukana edustamassa maastohiihdon maailmancupissa, jonka uusi kausi alkaa marraskuussa Rukalla. Hän on tänä syksynä osallistunut myös hiihdon Vuokatissa järjestettyyn Suomen Cupiin Vuokatti Ski Team -joukkueen riveissä.