Miss Suomi Essi Unkuri biksuissa catwalkilla – edustava kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuore Miss Suomi 2021 Essi Unkuri oli mukana missifinaalissa jo vuonna 2017, ja kisojen lisäksi hän on ollut mukana myös esimerkiksi Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa. Nyt Unkuri edustaa Suomea Miss Universe -kilpailuissa.

Nyt Essi on poseerannut sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videollaan Israelissa ulkona sijaitsevalla catwalkilla – luonnollisesti biksuissa. Samalla Unkuri ylistää Kuolleenmeren olleen upea kokemus. Taannoin Essi Unkuri kertoi pitävänsä poseeraamisesta rantakuoseissa. Perusteluun sisältyi tärkeä sanoma.

– Tykkään olla bikinikuvissa, koska tiedän, että se ei määritä minua naisena. Henkilökohtaisesti se merkitsee minulle sitä, että hyväksyn kehoni sellaisena kuin se on sekä kannan sitä ylpeydellä. Jokainen meistä on omanlaisensa ja hyväksymällä sen, pystyn elämään paljon vapaampaa ja onnellisempaa elämää, Essi Unkuri toteaa viisaasti Miss Suomen somesivuilla.