Satakiloisen siskot -tähden poikaystävä ei sovi sukulaisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot sarjan isokokoisempi sisko Tammy Slaton yrittää laihduttaa. Hän on jo sairaalloisen lihava, eikä uuden poikaystävän tapaaminen ole auttanut asiassa. Phillip-nimisellä miehellä on nimittäin fetissi lihavia naisia kohtaan.

Suku on huolestunut Tammyn hyvinvoinnista. Tammyn sisko Misty ja veli Chris ottaa hänet puhutteluun. Mies on kirjoittanut sosiaaliseen mediaan, että ei halua itselleen naisystävää, joka painaa alle 140 kiloa. Tammylla on tähän lukemaan vielä reilusti matkaa, mutta hän ei saisi missään nimessä ainakaan lihoa lisää.

– Jos haluat elää vielä yli 20 vuotta, sinun on pysyttävä oikealla tiellä, Chris sanoo Tammylle.

Tammy onnistui laihduttamaan 27 kiloa oltuaan kaksi kuukautta hoitolaitoksessa. Uusi suhde voi tehdä hallaa naisen pyrkimyksille saavuttaa terveellisemmät elinavat. Tammylla ei ole nykyisen painoisena valitettavasti enää kovinkaan montaa elinvuotta jäljellä, vaan keho voi antaa periksi milloin tahansa.