Mikä rantojen kaunotar! Tyra Banks juhli syntymäpäivää uimapukukuvilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Tyra Banks on tehnyt pitkän uran muotimaailmassa. 15-vuotiaana mallina uransa aloittanut tähti on tullut viimeisten vuosikymmenten aikana tunnetuksi erityisesti Huippumalli haussa -realitysarajn yhdysvaltalaisen version juontajana, tuomarina ja tuottajana.

Tyra Banks täytti 4. joulukuuta 48 vuotta. Tähti juhlisti syntymäpäivää jakamalla Instagramissa näyttäviä uimapukukuvia ja samalla kehopositiivisen viestin seuraajilleen.

– Kehoni on runsaampi. Ja niin on myös mieleni. Hyvää syntymäpäivää kaikille muillekin jousimiehille. Eläköön yhdessä kasvamiselle useammallakin tavalla, Banks kirjoitti.

Tyra Banks on ollut mukana luomansa Huippumalli haussa -sarjan tuomaristossa koko sen yhdysvaltalaisen version historian ajan. Viime vuosina hän on toiminut myös Tanssii tähtien -sarjan yhdysvaltojen version juontajana.