Miss Suomi Essi Unkurin kuvankauniilla kämppiksellä yllättävä tausta – Miss Ruotsi onkin puoliksi suomalainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Suomi Essi Unkuri valmistautuu parhaillaan Miss Universum -kilpailuihin Israelissa. Hän on päivitellyt kuulumisiaan Instagramiin. Naiselle selvisi, että hänen ruotsalainen huonekaverinsa Moa Sandberg on puoliksi suomalainen.

– Minulle paljastui iloinen yllätys Moan sukujuurista. Hän on puoliksi suomalainen. Hänen äitinsä on lähtöisin Tampereelta. Moa ei kuitenkaan puhu suomea tai ole koskaan asunut Suomessa, mutta hän on sen sijaan käynyt lapsuudessa useita kertoja Suomessa, Essi kirjoittaa tiedotteessa.

Essin mukaan kaksikko puhuu englantia, koska se valmentaa heitä molempia paremmin kilpailua varten. Miss Universe 2021 -kilpailut järjestetään 12. joulukuuta. Kyseessä on mittelön 70-vuotisjuhlavuosi.