Miss Suomi pulahti uimaan Miss Kenian kanssa – upea poseeraus verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Essi Unkuri valmistautuu parhaillaan Miss Universum -kilpailuihin Israelissa. Hän on päivitellyt kuulumisiaan Instagramiin ja äskettäin esimerkiksi selvisi, että hänen ruotsalainen huonekaverinsa Moa Sandberg on puoliksi suomalainen. Sandbergin äiti on nimittäin kotoisin Tampereelta ja käynyt lapsuudessaan usein Suomessa.

Nyt Essi on poseerannut upeassa kuvassa Miss Kenia Roshanara Ebrahimin kanssa. He ovat pukeneet ylleen biksut ja pulahtaneet sitten uimaan kuvaajan ikuistaessa tilanteen. Miss Suomen virallisella sometilillä julkaistun kuvan yhteydessä kerrotaan, että kuva otettiin, kun missikaunotaret olivat aamu-uinnilla delfiinien kanssa Isralin Eilatissa.

Miss Universe 2021 -kilpailu järjestetään 12. joulukuuta. Kyseessä on mittelön 70-vuotisjuhlavuosi.