Selviytyjät-kilpailijoilla villit bileet Helsingissä: ”Voi veljet ja siskot me bailattiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-realitysarjan tuorein tuotantokausi päättyi äskettäin Suomessa missikaunotar-radiojuontaja Shirly Karvisen voittoon, joka ei ollut suomalaisten mieleen. Varsinkin sosiaalisen median reaktioiden perusteella jopa kiusaamiseen sortuneet muut kilpailijat tekivät virheen, kun kilpailun todellinen selviytyjä Paul ei voittanutkaan. Somepalautetta satoi myös suoraan Karviselle.

Nyt Selviytyjät-kilpailijat ovat haudanneet sotakirveensä ja suunanneet juhlimaan yhdessä. Helsingissä kokoontuneet kilpailijat poseeraavat nyt sosiaalisessa mediassa Lauri Salovaaran julkaisemassa kuvassa. Ryhmässä on mukana lukuisia julkisuuden henkilöitä, mutta tällä tiimillä ei ilmeisesti ole tulossa enää yllättäviä käänteitä.

– Kerran vielä! Mentiin @toplounges jatkoille ja voi veljet ja siskot me bailattiin. Ja sori vaan. Ette saa meistä enää muita otsikoita kuin hyvää oloa ja mahtavaa fiilistä. Big up, Lauri Salovaara kirjoittaa.