Lentäjä kuvasi UFO-muodostelman lentokoneen ikkunasta – video leviää nyt verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnistamattomat lentävät esineet ovat herättäneet ihmisissä ihmetystä vuosikymmenten ajan. Nyt viraalina on levinnyt video, jolla väitetään näkyvän kokonainen ufo-laivue.

Videolla nähdään joukko tunnistamattomia valoja, jotka lentävät muodostelmissa pilvien yläpuolella. kuvaajana toiminut lentäjä kertoi todistaneensa näkyä noin 11 kilometrin korkeudessa. Lentäjän nimi ei ole tiedossa, kuten ei myöskään se, minkälaista konetta hän ohjasi.

Videota koskeva ufo-teoria ei ole vakuuttanut kaikkia. TMZ-sivuston mukaan osa videon nähneistä epäilee valojen olevan todellisuudessa ohjusten torjuntaan käytettäviä valoraketteja. Toiset puolestaan epäilevät valojen olevan heijastuksia lentokoneen omasta ohjaamosta tai peräisin alapuolella olleesta laivasta.