Chrissy Teigenin kylvyssä lastensa kanssa – someraivo repesi kuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malli Chrissy Teigen on julkaissut hauskan kylpykuvan Instagramiin. Hän on kuvassa lastensa kanssa vaahtokylvyssä. Teigenin lapset kurkistelevat kameraan. Huippumallin kanssa kylvyssä nautiskelevat viisivuotias Luna ja kolmevuotias Miles.

Osa faneista on kauhistellut, että nainen kehtaa olla lastensa kanssa kylvyssä ja etenkin alastomana oman poikansa edessä. Yksi henkilö jopa sanoi, että kyseinen toiminta on hyvin sopimatonta, Page Six uutisoi.

Suomalaisittain ajateltuna olisi outoa, mikäli vanhemmat eivät voisi olla alasti omien lastensa edessä. Suomessa perheen kesken saunotaan ja kylvetään jopa aikuisiällä. Lapset osaavat kaiketi päättää itse, koska eivät halua enää vanhempiensa kanssa samaan kylpyyn tai saunaan, eikä se liity suoraan ikään suomalaisten näkökulmasta.

h