Tämä ei yllättänyt: Satakiloisten siskojen Tammy on lihonut jälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot, eli 1000-lb sisters -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan Tammy Slatonin pyrkimyksiä saavuttaa terveemmät elintavat ja pienempi vaa’an lukema. Hän onnistui laihduttamaan 27 kiloa hoitolaitoksessa. Nyt hän on lihonut tästä seitsemän kiloa takaisin.

Lääkärit tiesivät, että elämäntapojaan ei pysty muuttamaan liian lyhyessä ajassa. Tammy lähti vieroitusklinikalta liian nopeasti ja palasi vanhoihin tottumuksiin sen sijaan, että olisi jatkanut terveellisten elintapojen vaalimista. Hänelle olisi ensiluokkaisen tärkeää ryhtyä syömään paremmin ja liikkumaan enemmän. Tammy on lihonut vuosien saatossa niin suureksi, että tavallinen arki luo haasteita.

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat oman ohjelmansa avulla laihduttamista yrittäneet siskokset. Molemmat ovat olleet sarjan alkaessa sairaalloisen lihavia. Naisten yhteispaino oli 450 kiloa, mutta Amy onnistui laihduttamaan hurjasti. Tammy ei niinkään.