Maailman kaunein nautiskeli biksuissa – sitten uima-altaasta löytyi käärme

Viihdeuutiset · Stara.fi

People-lehti yllätti julistamalla vuonna 2014 Lupita Nyong’on vuoden kauneimmaksi naiseksi. Näyttelijätär oli tuolloin hieman vähemmän tunnettu nimi kuin esimerkiksi taakse jäänyt Jennifer Lawrence. Lupitan nousujohteinen ura ei ole vielä johtanut läpimurtoon.

Viime aikoina pintajulkisuudesta hieman hiljaiseloa viettänyt kaunotar on nyt kuvattu hieman tavanomaisesta poikkeavissa toimissa. Hän oli nimittäin nautiskelemassa siskonsa kanssa aurinkoisesta päivästä uima-altaalla, kun he huomasivat käärmeen altaassa. Siitä seurasi pelastusoperaatio, joka kerää nyt menestystä sosiaalisessa mediassa.

Meksikolais-kenialainen Lupita Nyong’o on 12 Years a Slave -elokuvan läpimurtoroolinsa ohella näytellyt lähinnä lyhytelokuvissa ja teatterissa. 45-vuotias tähti on myös työskennellyt mallina. Hänet valittiin taannoin myös hajuvesimerkki Lancomen kansainväliseksi mainoskasvoksi.