Poliisilta hämmentävä kuva taksista Helsingissä: ”Kaikennäköistä sitä sattuu ja tapahtuu”

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin Redi-kauppakeskuksen läheisyydessä sijaitsevalla rakennustyömaalla todistettiin viikonloppuna hämmentävää tilannetta. Työpajankadun ajoratojen välissä kulkevan aidan päälle oli jäänyt jumiin taksi.

– Kaikennäköistä sitä sattuu ja tapahtuu. Vaikken itse ollutkaan työtehtävällä, niin näin ohiajaessani kuljettajan ilmeestä, että kyllä harmittaa. Niin minuakin, twiittasi näkyä tosistanut Helsingin poliisin ylikomisario ja liikennevalvontatoiminnon johtaja Dennis Pasterstein.

Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen MTV Uutisten mukaan Redin rakennustyömaan liikennejärjestelyt ovat aiheuttaneet ongelmia ainakin kolmelle autoilijalle viikon sisällä. Pasterstein kuvailee paikkaa todella pimeäksi, minkä vuoksi ajoradat erottava harmaa kaide voi yllättää autoilijat. Alhaisen nopeusrajoituksen ja kaiteen mataluuden vuoksi varsinaisia vaaratilanteita ei ole toistaiseksi syntynyt.