Essi Unkurin Miss Universum -kilpailut ohi – nämä upeat poseeraukset eivät riittäneet kärkijoukkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miss Suomi Essi Unkuri valmistautui pitkään Miss Universum -kilpailuihin Israelin Eilatissa. Kilpailuun osallistui naisia 80 eri maasta ja kyseessä oli mittelön 70-vuotisjuhlavuosi. Essi Unkuri ei valitettavasti sijoittunut semifinaaleihin.

Miss Suomi Essi Unkuri ei sijoittunut Miss Universum -kilpailuissa 16 parhaan joukkoon. Uudeksi Miss Universumiksi valittiin Miss Intia Harnaaz Sandhu. Perintöprinsessat olivat Paraguayn Nadia Ferreira ja Etelä-Afrikan Lalela Mswane.

– Tämä matka on ollut uskomaton. Neljä vuotta kovaa työtä, aherrusta, iloa, kyyneleitä ja ennen kaikkea suuria unelmia. Näiden neljän vuoden aikana olen löytänyt itseni, kasvanut aivan valtavasti ihmisenä, sekä löytänyt ympärilleni maailman ihanimmat ihmiset, Unkuri kirjoitti Instagramiin.