Faith No More perui ensi vuoden kiertueensa – koskee myös Suomen esiintymistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastetun yhdysvaltalaisen Faith No More -yhtyeen faneille on tarjoiltu suru-uutisia. Yhtyeen ensi keväälle kaavailtu kiertue on peruttu. Näin ollen myös heinäkuulle suunniteltu jättikonsertti Helsingin Kaisaniemessä jää toteutumatta.

– Tämänhetkisten haasteiden vuoksi emme valitettavasti ole valmiita esiitymään tulevilla Australian, Uuden-Seelannin ja Iso-Britannian sekä Euroopan kiertueilla. Meille ei ole vaihtoehto, että antaisimme itsestämme yhtään vähempää kuin 100 prosenttia näin pitkän tauon jälkeen, yhtye kertoi tiedotteessa.

Peruuttamispäätöksen syitä ei tuoreessa tiedotteesa avattu tarkemmin. Yhtye ilmoitti kuitenkin syyskuussa peruvansa syksylle suunnitellut Yhdysvaltojen esiintymiset laulaja Mike Pattonin mielenterveyteen vedoten. Patton kertoi tuolloin kärsineensä pandemian kärjistämistä haastavista ongelmista.

Faith No Moren oli määrä esiintyä Helsingin Kaisaniemessä 27. heinäkuuta Therapy? ja Ugly Kid Joe -yhtyeiden kanssa. Toistaiseksi tiedossa ei ole mahdollista korvaavaa keikkapäivämäärää.