Ghislaine Maxwellin oikeudenkäynti: Jeffrey Epstein halusi petipuuhia kolme kertaa päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirihenkilö Ghislaine Maxwell on syytettynä ihmiskaupasta. Hän on toiminut edesmenneen miljardööri Jeffrey Epsteinin oikeana kätenä ja tyttöystävänä vuosikausien ajan. Maxwell on organisoinut tyttöjä miljardöörin intiimien tarpeiden täyttämiseen.

Kate-nimellä oikeudenkäynnissä todistanut nainen kertoo olleensa alaikäinen Ghislaine Maxwellin värvättyä hänet hierojaksi Jeffrey Epsteinille. Suhde oli kuitenkin intiimi. Maxwell saattoi tytön miljardöörin makuuhuoneeseen ja toivotti kaksikolle hauskoja hetkiä samalla, kun sulki oven, CNN uutisoi.

Kaksikon on epäilty tehtailleen ihmiskauppaa välittäessään nuoria tyttöjä rikkaiden kumppaneiksi. Valitettavasti Jeffrey Epstein löydettiin kuolleena vankisellistään ennen omaa oikeudenkäyntiään. Hänen on kerrottu tehneen itsemurhan. Ghislaine Maxwell yritti piilotella aikansa, kunnes Yhdysvaltojen viranomaiset pidättivät hänet.