Kim Kardashian muuttaa virallisen nimensä – tunnistatko lapsuuskuvasta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkuvuodesta Kim Kardashianista eronnut Kanye West on nyt ilmeisesti vasta nyt ymmärtänyt, että tilanne on lopullinen. Mies on yrittänyt saada lastensa äitiä takaisin, mutta turhaan. Kim Kardashian on toimittanut viralliset eropaperit oikeuteen ja poistanut Kanyen West-sukunimen omastaan.

Kim Kardashian on parisuhteessa nykyisin koomikko Pete Davidsonin kanssa. Tämä tuntuu olevan vaikea paikka Kanye Westille, jolla on neljä yhteistä lasta Kimin kanssa. West oli viime vuodet paljon poissa kotoa ja kärsi vakavista mielenterveysongelmista. Kim Kardashian tuki miestään pitkään, kunnes halusi mennä elämässään eteenpäin.

Kim Kardashian käyttää nyt pelkästään tyttönimeä, E! News uutisoi. Ei ole tiedossa, aikooko hän poistaa West-osuuden myös hänen kosmetiikkamerkistään, jossa on nimikirjaimet KKW. Pariskunnan omaisuus on yhä jakamatta, eikä lasten huoltajuudesta ole sovittu. Nyt Kim julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään ja siskostaan myös upean lapsuuskuvan vuodelta 1994.