Teini yritti ryöstää vanhuksia Malmilla – poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin poliisin nuorisoryhmä tutkii kahta Malmilla tapahtunutta törkeää ryöstön yritystä. Teot ovat tapahtuneet peräkkäin osoitteissa Malmin kauppatie 4 ja Malmin kauppatie 6 tiistaina 7. jouluuta kello 14.30–15:00 välillä. Tapauksissa on sama epäilty.

Epäilty on uhannut molemmissa tilanteissa teräaseella noin 70-vuotiasta henkilöä vaatien tämän omaisuutta itselleen. Epäilty ei saanut vanhusten omaisuutta haltuunsa.Asianomistajien kertoman mukaan epäilty on 15–17-vuotias, erittäin hoikka ja vaaleaihoinen. Hänellä oli tekohetkellä yllään tumma harmaansävyinen takki valkoisilla kaistalekuvioilla, vaalea vyö huomiota herättävällä hopeanvärisellä soljella sekä tumma pipo.

– Onko sinulla havaintoja tapahtumista tai tiedätkö mahdollisesti jotain epäillystä? Poliisi pyytää yhteydenottoja sähköpostitse osoitteeseen nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse nuorisoryhmän päivystyspuhelimeen 0295 471 200. Päivystyspuhelimeen vastataan jokaisena viikonpäivänä kello 8-16 välillä, Helsingin poliisi tiedottaa.