Conor McGregor kasvatti 15 kiloa lihasmassaa – tunnistatko samaksi ihmiseksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Irlantilainen 33-vuotias vapaaottelija Conor McGregor on kasvattanut reilusti lihasmassaa alle puolessa vuodessa. Mies loukkasi jalkansa heinäkuussa, ja on sittemmin kuntoutunut lähinnä lihaskuntoharjoittelun avulla.

McGregorin jalasta murtuivat pohje- ja sääriluu. Mies on julkaissut muutoskuvia sosiaalisessa mediassa. Kun aerobinen harjoittelu on jäänyt vähemmälle, on miehellä kasvanut massaa lehtitietojen mukaan peräti 15 kiloa, joten hänen nykypainonsa on yli 85 kiloa. McGregor kiittelee lihaksistaan valmistamiaan alkoholituotteita, eli viskiä ja tummaa olutta.

Irlantilaisessa Dublin kaupungissa sijaitsevassa Crumlinin lähiössä kasvaneen ja sittemmin unelmansa vapaaottelijan ammattilaisuudesta saavuttaneen Conor McGregorin nimi on ollut muutaman vuoden ajan kaikkien huulilla. Nykyisin urheilutähdenä itsensä elättävä Conor McGregor on lähiökasvatti, joka on niin ikään nähnyt elämän toisen puolen. Hän on ökyrikas.