Mies yritti ripustaa jouluvaloja dronen avulla – näin siinä lopulta kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauko-ohjattavista droneista voi olla apua yllättävissäkin asioissa. Niinpä eräs yhdysvaltalainen mies päätti taannoin kokeilla, voisiko sellaista käyttää myös kodin joulukoristeiden asettelussa. Lopputulos ei ollut toivotunlainen.

Coloradon Westminsterissä joulukuun alussa kuvatulla videolla nähdään, kuinka mies lennättää dronea omakotitalon pihalla. Droneen on kiinnitetty pitkät jouluvalot, joita lennokki kohottaa ylöspäin. Tavoitteena oli kiertää valot dronen avulla pihassa kasvavan puun ympärille.

Jouluvalojen ilmaan nostaminen alkaa lupaavasti. Pian miestä kohtaa kuitenkin harmillinen takaisku. Valot osoittautuivat lopulta liian painaviksi dronelle, ja lopulta sekä lennokki että valot rysähtävät alas pihatielle.