Paris Hilton esitteli rantakuntonsa – pulahti häämatkalla uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina kohuotsikoissa lähes päivittäin paistatellut seurapiiritähti Paris Hilton on purjehtinut avioliiton satamaan. 40-vuotias Hilton solmi 11. marraskuuta liiton sulhasensa Carter Reumin kanssa, kun häät järjestettiin prameissa merkeissä yksityisessä juhlapaikassa Los Angelesissa.

Nyt miljonääripari on viettänyt häämatkaansa Antiguillan paratiisisaarella, josta Hilton julkaisi videokoosteen. Siinä hänet nähdään nautiskelemassa rantavedestä vaaleanpunaisissa biksuissa. Päivityksen mukaan bisnesnainen osasi rahastaa myös häämatkallaan, sillä video on osa lomakohteen markkinointia.

Paris Hilton ja pääomasijoittajana tunnettu 40-vuotias Carter Reum alkoivat seurustelemaan marraskuussa 2019 ja viettivät kihlajaisiaan viime helmikuussa. People-lehden mukaan Paris Hilton tulee juhlistamaan häitään vielä kaksien juhlien muodossa. Juhlallisuuksiin tutustutaan tuoreessa Paris in Love -realitysarjassa, joka alkoi Yhdysvalloissa Peacock-suoratoistopalvelussa tähden hääpäivänä.