HPK:n jäsenellä todettiin korona – joukkue asetettiin karanteeniin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekon SM-liigassa pelaava HPK eli Hämeenlinnan Pallokerho on asetettu karanteeniin. Päätöksen taustalla on yhdellä pelaajalla todettu koronatartunta.

HPK:n tiedotteen mukaan alueellinen tartuntatautiviranomainen on asettanut koko pelaavan joukkueen karanteeniin. Toimenpiteen tarkoituksena on jatkotartuntojen estäminen. Joukkueen jäsenille tehdään koronatesti maanantaina 20. joulukuuta, jolloin vapautuminen karanteenista on mahdollinen.

Karanteenipäätös vaikuttaa ainakin yhteen suunniteltuun otteluun. Lauantaina 18. joulukuuta pelattavaksi suunniteltu Pelicans-HPK -ottelu siirtyy, ja uusi ottelupäivä on 17. maaliskuuta 2022. SM-liiga ja joukkueet tulevat tiedottamaan myöhemmin mahdollisista jatkotoimenpiteistä.