Robin Packalenin seurustelee – paljasti asian Gogin kantabaarissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

23-vuotiaana jo lähes kymmennen vuoden ajan uraa tehnyt suomalainen poptähti Robin Packalen on tehnyt paljastuksen yksityiselämästään. Tähti kertoo televisiossa olevansa parisuteessa.

Robin Packalen vierailee perjantaina 17. joulukuuta Yle TV2:n uudessa Gogin kantabaari -ohjelmassa. Ensimmäisessä jaksossa juontaja Gogi Mavromichalis kysyy tähdeltä, onko tämä parisuhteessa. Yleensä yksityiselämästään vaitonainen Robin vastaa myöntävästi.

Robin tarkentaa, ettei hän vielä asu seurustelukumppanin kanssa yhdessä. Laulaja vitsailee, että hänen kanssaan asuminen voisi olla ärsyttävää. Hän on nimittäin varsin tarkka siisteydestä esimerkiksi kavereiden vieraillessa kylässään.

– Jos jengi tulee mun luokse vaikka katsomaan leffaa, ja jos ne jättää tiskit siihen, niin mä olen heti, että viekää ne pois, Robin tarkentaa.

Suuresta suosiosta esimerkiksi suoratoistopalvelu Spotifyssä nauttiva Robin Packalen nousi kuuluisuuteen jo 13-vuotiaana Frontside Ollie -hitillään. Vuonna 2019 tähti paljasti vaihtavansa esiintymiskielen englanniksi ja tähtäävänsä kansainväliselle uralle.