Amelia Gray Hamlin herutteli biksuissa – vartalo täydellinen malliuraan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinnan ja näyttelijä Harry Hamlinin kuvankauniita tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin ovat tehneet viime aikoina näyttävää omaa malliuraa äitinsä jalanjäljissä. Molemmat nähdään usein kuumissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina tytär on osoittanut kuvillaan, että hänen malliuransa on hyvinkin vankalla pohjalla.

Nyt Amelia on keikistellyt sosiaalisessa mediassa jakamassaan upeassa kuvakoosteessa ruskeisiin biksuihin pukeutuneena. Otokset ovat olleet ymmärrettävästi erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen, mutta samalla ne saavat lomakuumeen nostettua myös muiltakin.

Viime aikoina 19-vuotias Amelia Gray Hamlin on seurustellut Kardashianit-sarjasta tutun 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. He vahvistivat seurustelunsa taannoin sosiaalisessa mediassa ja Disick on esitellyt tyttöystävänsä myös lapsilleen.