Khloe Kardashian esitteli timmiä vatsaansa somessa – huomio kiinnittyi hieman muualle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Khloe Kardashian sai taannoin pettyä raskaasti, koska hän ei saanut kutsua Met Gala -tapahtumaan ja myöhemmin syyksi kerrottiin, ettei hän ollut tarpeeksi tunnettu julkkis. Khloella on kuitenkin sosiaalisessa mediassa lähes 200 miljoonaa seuraajaa.

Nyt julkkiskaunotar on esitellyt vartaloaan ja erityisesti timmiä vatsaansa sosiaalisen median päivityksessä, jossa monien huomio on kuitenkin kiinnittynyt vatsan sijaan hieman toisaalle. Viime aikoina Khloe on ryhtynyt jakamaan verkossa kuviensa lisäksi myös suurten ajattelijoiden lainauksia.

– Ihminen, koska hän uhraa terveytensä jotta saisi rahaa. Sitten hän uhraa rahaa saadakseen takaisin terveytensä. Ja sitten hän on niin huolissaan tulevaisuudesta, että hän ei nauti tästä hetkestä; seurauksena on se, että hän ei elä tässä hetkessä eikä tulevaisuudessa; hän elää ikään kuin hän ei koskaan kuolisi, ja sitten hän kuolee, eikä ole oikeastaan koskaan edes elänyt, Khloe Kardashian kirjoitti.