Charly Jordan ja kurvikas ystävä riisuivat terassilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Tänä syksynä Charly on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan usein niukoissa asuissa ja jopa meikittömänä.

Tällä kertaa Charly ja hänen kurvikas ystävänsä ovat riisuneet terassilla ja Jordan on julkaissut kuvat tilanteesta sosiaalisessa mediassa. Samalla Charly markkinoi YouTubessa julkaisemaansa videota. Hänen ystävänsä kuvassa on Kylie Rae Hall.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.